Auto log in - Broken.

View previous topic View next topic Go down

Auto log in - Broken.

Post  Zebukiel on Wed Mar 24, 2010 10:42 pm

I have checked the auto log me in each visit button each time I have visited. It is broken. I have to log in each time I visit the site it seem.s
avatar
Zebukiel

Posts : 33
Join date : 2010-03-24

Back to top Go down

Re: Auto log in - Broken.

Post  Zebukiel on Wed Mar 24, 2010 10:44 pm

Also, if you click "mark all forums read" It logs you out. =)
avatar
Zebukiel

Posts : 33
Join date : 2010-03-24

Back to top Go down

Re: Auto log in - Broken.

Post  skey23 on Wed Mar 24, 2010 10:46 pm

Thank you very much for pointing these issues out.

With this being a brand new forum setup, there are bound to be some 'glitches'.

Please have patience while the admins work to get everything running as smoothly as possible, and PLEASE continue to report any issues you run across.


Thanks!
avatar
skey23
Moderator

Posts : 612
Join date : 2010-03-24
Age : 44
Location : McKinney, Texas

Back to top Go down

Re: Auto log in - Broken.

Post  Dark Severance on Thu Mar 25, 2010 7:52 am

Seems to be working fine with me. I have been going back and forth to the site without logging in or out yesterday and today. Also been using marked all forums read.

Are cookies enabled?
What browser are you using?

I'm currently using Firefox 3.5.4.
avatar
Dark Severance

Posts : 259
Join date : 2010-03-24
Location : Portland, OR

http://wowtcg.podwow.com

Back to top Go down

Re: Auto log in - Broken.

Post  Zebukiel on Thu Mar 25, 2010 7:54 pm

Cookies are enabled, I use IE8

When I use the mark forums read from the main index of the forums page. It logs me out still.

I have not been on and off the site much today, due to most this early morning/afternoon the site was down.
avatar
Zebukiel

Posts : 33
Join date : 2010-03-24

Back to top Go down

Re: Auto log in - Broken.

Post  Dark Severance on Thu Mar 25, 2010 8:59 pm

I use IE8
Well that is your first problem. ^_^ hehehehe

I loaded up the virus known as IE8 and was able to view the forums fine. It retained me being logged in and marked forums read worked fine.

After some further testing I was finally able to duplicate your issue. Most likely you are going to the forum from Cryptozoic's main webpage. So the forum URL is probably something like: cryptozoic.com/forum.php

They use a type of frames to display the forum. That is probably why some links and cookies aren't working properly. It would create a cookie for cryptozoic.com based on the URL. However the forum software would be looking for a standard cookie for the forums real URL which would be cryptozoic.finddiscussion.com.

Instead just use the following link and you should be fine:
http://cryptozoic.finddiscussion.com
avatar
Dark Severance

Posts : 259
Join date : 2010-03-24
Location : Portland, OR

http://wowtcg.podwow.com

Back to top Go down

Re: Auto log in - Broken.

Post  Zebukiel on Fri Mar 26, 2010 10:47 am

Thank you, it was the frame issue.
avatar
Zebukiel

Posts : 33
Join date : 2010-03-24

Back to top Go down

Re: Auto log in - Broken.

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum